В одному з ресторанів Ужгорода страви подають у їстівному посуді

В Ужгороді у новому ресторані Villa Alfold почали подавати страви у посуді, який можна їсти.

Заклад громадського харчування на вулиці Капітульній, 14, використовує еко-тарілки з двох причин, передає varosh.com.ua

«По-перше, таким чином підтримуємо екологічне спрямування – крім того, що цей посуд повністю розкладається після використання, ним можна навіть посмакувати під час чи після трапези, - пояснють у Villa Alfold. - По-друге, це особливий смак, який має страва на зробленій з пресованої пшениці тарілці».

У «пшеничному» посуді добре смакують стейки, а також човлент, банош та чірке попрікаш, зазначають у ресторані.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Новини по темі:

comments powered by Disqus
Система Orphus
Щотижнева
e-mail розсилка