В Нідерландах побудували автобусну станцію з «сонячним» навісом площею 250 кв м

У місті Тілбурзі у Нідерландах з'явилася автобусна станція з навісом із сонячних панелей загальною площею 250 квадратних метрів.

Проект став частиною масштабної реставрації міського громадського транспорту від бюро cepezed, передає design-mate.ru.

«Сонячний» навіс дозволяє генерувати достатню кількість електроенергії для освітлення, цифрових знаків і оголошень, сервісного центру і невеликої їдальні.

Дизайн станції виконаний з увагою до деталей: тонкі колони, які складаються із сталевих пластин і смуг, містять відведення води і електричні кабелі; кнопка S. O. S. і домофон інтегровані в одну з колонок.

Датчики руху, вбудовані у сталевий край маркізи на кожні 14 метрів, реагують на присутність автобусів і людей, допомагаючи суттєво заощаджувати електроенергію.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Новини по темі:

comments powered by Disqus
Система Orphus

Щотижнева
e-mail розсилка