ТОП-10 досягнень, котрі спочатку викликають сміх, а згодом заставляють задуматися

Щорічно відбувається визначення смішних винаходів, котрі отримують Антинобелівську премію – оригінальна відзнака, котру можуть отримати номінанти за найсмішніші і найоригінальніші теми для досліджень.

Гасло премії: "За досягнення, котрі спочатку викликають сміх, а згодом заставляють задуматися". Гумористичний журнал під керівництвом Марка Абрахамсома започаткував подію в 1991 году.

1. В галузі фізики відзначили японців за вимірювання коефіцієнту тертя між шкіркою банана і підошвою взуття, а також між шкіркою і підлогою, коли людина наступає на банан. 

2. Біологи з Чехії отримали «признання» за дослідження , котрими показали, що собаки під час справляння природних випорожнень віддають перевагу орієнтації вздовж осі північ-південь.

Читайте також: Сонце може виробляти лід
 
3. Приз в галузі неврології отримали китайські та канадські дослідники того, що відбувається в мозку людини, коли вони бачить образ Ісуса Христа на кусочку хліба.

4. Відзначено психологів Австралії, Великобританії і США, котрі виясняли, що «сови» більш схильні до маніпулювання, ніж «жайворонки».  

5. В галузі охорони здоров’я вчені з Чехії, Японії, США та Індії, виясняли, чи частіше кусають коти депресивних людей. 

6. Дослідники з Італії досліджували вплив мистецтва, а саме картин, на учасників експерименту, котрі відчувають біль від опіку лазера.

7. Національний інститут статистики Італії «відзначився» за те, що в звіт про доходи бюджету ввійшли дані про проституцію, реалізацію наркотиків, контрабанду.

8. Медики США та Індії пропонують використовувати куски в’яленої свинини для зупинки кровотечі для деяких пацієнтів з порушенням звертання крові.

9. В Арктиці дослідники з Норвегії та Німеччини відслідковували реакцію оленів на людей, котрі маскуються білими ведмедями.

Читайте також: Як отримати безкоштовне освітлення 10 годин на добу

10. Група вчених Іспанії виясняла чи можна використовувати молочнокислі бактерії, котрі виділені у фекаліях новонароджених, у якості потенційних культур пробіотиків у виробництві ферментованих ковбас.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Новини по темі:

comments powered by Disqus
Система Orphus

Щотижнева
e-mail розсилка