Американські студенти побудували клуб на 70% з переробленої деревини

Студенти Університету Юти (США) побудували на території кампусу клуб на 70% з переробленої деревини.

Для зведення громадського простору Cedar Hall у віддаленому містечку Блафф, де як і в більшості поселень гірничого американського штату гостро відчувається нестача будівельних матеріалів, аспіранти використали дошки старого напівзруйнованого будинку, передає Novate.ru.




У студентському клубі площею 260 квадратних метрів навіть вікна і меблі виконані з переробленої кедрової деревини. Після відповідної обробки облізлі дошки надали фасаду нової споруди динаміки та оригінальності.






Встановлені на даху Cedar Hall фотоелектричні панелі забезпечують електроенергією не тільки простір для студентського дозвілля, а й сусідні будівлі. На додачу, клуб оснащений системою збору дощової води.

У Cedar Hall шафи і ніші закриваються на магнітах, а за допомогою перегородок на коліщатках можна створити додатковий простір.








Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Новини по темі:

comments powered by Disqus
Система Orphus

Щотижнева
e-mail розсилка